Följ mig:
Dryck Stockholm

Rått och saftigt på Juiceverket

17 maj, 2013

Vid barnens förskola ligger Juiceverket och det händer att jag tar med barnen efter hämtning för en härlig och nyttig dryck. Mycket uppskattat med råsaft eller smoothies till mellis. Knoddarna ser så läckra ut i sina färgglada galonisar när de sitter i ”baren”. Riktiga citykids!

Juiceverket öppnade för bara 1,5 år sedan och redan etablerat sig på tre ställen i Stockholm. De hade en idé om att göra fräscha, goda råsaftjuicer och drinkar utan alkohol och det låg helt rätt i tiden för succén var omedelbar.

När jag var gravid så blev jag ju givetvis en van beställare av alkoholfira drinkar. Jag lärde mig snabbt vilka ställen som gjorde det med finnes och vilka ställen som bara hällde upp ett glas med transbärsjuice. En riktigt god drink med härliga och fräscha frukter är oslagbart. Kan fortfarande beställa det även utan bebismage. Då var Juiceverket ett mycket välkommet ställe. Sett liknande i New York och London men inte så här ”bariga” med hög musik, läcker inredning och snygga ”bartenders”. De andra var mer sportiga och hälsokostiga. Älskar inredningen – medvetet slitet och känns ärligt med all frukt som ligger framme. Lagret är inredningen så att säga.

När jag lämnat barnen brukar jag ibland ta ett snabbt stopp innan jobbet för en ”drink” med yoghurt. Smarrig frulle!!!

Försöker mig på att göra dem hemma så klart men det är inte riktigt med samma finess. Ska öva lite och garnera med blommor.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Helena Nygrund 17 maj, 2013 at 10:23

  Vilket trevligt ställe, och fräscht med ”nyttodryck”, men de där lådorna…

  De där uuunderbart vackra trälådorna…

  Kram och trevlig helg!

  http://helenanygrund.blogg.se

 • Svara Mormorsglamour 17 maj, 2013 at 13:31

  Vilket trevligt ställe! Det har jag helt missat. Tack för fina kommentaren!
  Önskar dig en fin helg.
  Kram

 • Lämna en kommentar

  Close