Följ mig:
Pressnyheter

Mot Formex 2016. Mot färger, former, material & intryck

20 januari, 2016

Nu ska jag i arla morgonstund bege mig mot Stockholmsmässan och Formex 2016.

Så här står det om årets Formex: I vårens tema Nordic Kicks blandas vårt designarv med nya infallsvinklar. Vi inreder personligt och färgstarkt, med värme och artistisk känslighet. Trendtemat kan sammanfattas med ”Något gammalt, nånting nytt, något lånat, nånting blått, något fått”

Jag känner igen mig rejält i den beskrivningen så då ligger jag kanske i tiden, eller?

Formex är en mässa för butiksägare och återförsäljare att botanisera i de nyheter av produkter som designers och producenters vill att vi ska ha 2016. Det är alltså en fackmässa så jag som inte är butiksägare får gå runt i världens största fönstershopping.

Jag kommer så klart återkomma med de nyheter som jag fann tycke för. Precis som våren 2015 och hösten 2015. Så häng på!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close