Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

7 mars, 2016

Upp som en sol, ner som en pannkaka & allt det där…

I går var det direktsändning i TV och idag stavas måndag VAB. Kameror, smink och känslan av “nu händer det” byts ut mot febertermometrar, svettiga nackar och “ge mig styrka”.

Först var det storkillen som skulle få stanna hemma från skolan då han i går fick feber från ingenstans. Sen blev dottern hemringd från förskolan med samma förvånande kroppstemperatur. Blixten slår alltså ner två gånger ändå. Då måste jag ju ta med lillkillen också annars blir logistiken lite övermäktig.

Två trötta och febervarma sötnosar ligger och sover samtidigt som en mycket, mycket pigg lillkille inte vill vara stilla. Eller låta sina bästa lekkompisar få vara i fred. Nu har vi byggt tågbanor, bilbanor och han har nystat upp mina garner. Det var också kul!

Då hör jag ett DIMP i brevlådan och ser Sköna Hem senaste ligga där och locka. Och ser man på… Jag och mina kära bloggkollegor är med på ett hörn. Vi tipsar om härliga påskpyssel och -pynt. Jag har med mina blåfärgade ägg, läs om dem HÄR.

 

skona_hem_bloggare.jpgSköna_Hem_bloggare

Sköna Hem_bloggare_tips

En liten ostmacka i all enkelhet med egen-odlade ärtskott är ju aldrig fel!

Nu luktar det blöjbyte-dax! Hörs annan dag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.