Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

7 februari, 2019

Tänk vad ett snällt ord kan göra & blomstertips

Hej bloggen! Blev en liten paus här då jag mest varit på språng känns det som. Det är som sagt design- och modevecka i stan och jag försöker hinna med så mycket som möjligt (du kanske följer med på mitt Instagram?) för att se vad som komma skall i denna sköna värld.

I samma veva som det är visningar, träffar, mässbesök, lanseringar mm så möter jag mängder av härliga människor. Jag älskar att prata med folk, gärna en massa på en gång och det ger mig galet mycket energi och glädje. Alltid haft lättare nästan för att prata med främlingar än de jag känner. Vad är det för nått knasigt egentligen???

Sedan när det väl ges tillfälle för lugn blir jag lite matt. Som att allt legat på vänt och lurat på att komma ikapp. Idag blev en sådan dag. T-banekaos gjorde att jag inte kom in till stan utan fastande i förorten med endast katten som sällskap. Inget fel i det men det blev väl ett antiklimax så att säga.

Perfekt tillfälle att då summera lite av vad jag sett och samlat på mig av inspiration men det verkar lite omöjligt idag. Kände mig förlamad.

Då fick jag ett meddelande från en av er, en snäll läsare som skrev att jag var inspirerande och ville tacka för en fin blogg. Kan inte med ord säga hur vältajmad den kommentaren var. TACK! Energin kom åter kan jag berätta i alla fall.

Innan jag hinner samla mig och komma med liten rapport om vad jag sett bjuder jag på en vacker scen från mitt kök, när solen klättrade in.

En lunch i köket bland massa teknologi. Inte helt smart kanske men en sak som är smart är i alla fall tipset om att låta vissnande ranunklar får leva sin sista tid i vattenbad.

När stjälkarna på ranunkeln är helt vissen och inte alls orkar bära den vackra blomman klipper jag av den och lägger i skål med vatten. Får ett nytt liv och här kan de ligga rätt länge faktiskt. Som om vattnet håller ihop och emot.

Så, det blev ett inlägg med både lite ömk och lite tips. Upp å ner, svart och vitt, regn och solsken osv, osv, ha ha!

Ta hand om dig. Tack för att du tittade in här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.