Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

21 mars, 2019

Jag är månadens inspiratör i ICA Buffé

Igår när jag kom hem låg jag platt på hallmattan. Ja, alltså inte jag som fysisk person utan jag som månadens inspiratör i tidningen ICA Buffé. Du kan läsa hela tidningen HÄR.

När jag fick frågan om att just vara detta blev jag så otroligt glad och bubblig. För det är något så häftigt att få veta att det jag gör har kommit ut, spridits och uppskattats. Att jobba som egen är ibland utmanande och de där ryggdunkarna med ett “bra jobbat” dyker liksom inte upp på hemmakontoret. Då är detta det finaste jag kan få känner jag.

Så om du nu är nytillkommen läsare vill jag säga varmt välkommen. Hoppas du ska hitta massa inspiration här hos mig. Kommer bli massa påsk och färg här framöver. Och till dig som hängt med länge: TACK för att du är med mig alla dagar.

Redaktionen ville lyfte några pyssel och tips och det visade sig bli två vår- och påskpyssel som verkligen varit favoriter här på bloggen. Dels körsbärsblommor av kaffefilter och måla ägg med permanent penna. Och det fina med dessa är att de verkligen är signum för det jag vill inspirera till: att pyssla, skapa och fixa varken kräver stora resurser eller kunskaper. Eller massa tid heller för den delen. Och med dukning till påsk vill jag tipsa om att använda massa färg, olika mönster och det hetaste nu är, skulle jag säga i alla fall, färgade ljus. Gärna långa  och färgglada stearinljus. Dessa hade jag gjort själv av bivax faktiskt. Det är också kul, enkelt och snabbt fixat.

“Du är fin på den bilden mamma. Du ser väldigt annorlunda ut.” sa dottern. Ok, så jag är finare på bilden än i verkligheten då kanske jag ska tolka det hela, ha ha! Kan ju hålla med faktiskt…

Nu fick jag en rejäl dos energi att göra en massa härligt påskigt och pyssligt. Vill du se mer redan nu? HÄR kommer du till mitt påskpysselarkiv.

Comments (3)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.