Följ mig:
Blommor & Växter Hemma hos mig

Årets bukett av hundkex, alltid vackrast

7 juni, 2019

Då står den här hemma igen, den underbara buketten av hundkex. Detta är en sådan tydlig sommarstart och tack vare mitt bloggarkiv kan jag se att hundkexbuketten är nästintill årligt återkommande.

Har faktiskt just haft inlägg 2013, 2014, 2016 och 2018 med fina hundkexbuketter och det är nästan så jag smällar av vad fotograferingen och inredningen har ändrats med tiden.

Det är verkligen en lika tydlig sommarsymbol som granen är en julsymbol här hemma varje år. Eller nja, kan inte lika stark symbol men ändå en årligt återkommande sak. Och lika mycket som momentet att köpa gran så är stunden där vi plockat buketten en sak i sig. Förra året och i år var det jag och dottern som plockade i hop.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close