Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

15 september, 2019

Dotterns rum i Rustas medlemstidning

Men hallå, titta vad kul! I senaste medlemstidningen från Rusta har jag, och dotterns rum jag gjorde om, fått en helsida. Hur kul som helst. Se hela dotterns  rums förvandling HÄR i steg för steg.

Och ännu roligare är att jag fått mejl och meddelanden från tidningsläsare som frågat lite mer om hur jag gjort. Skojigt det där, hur vissa är digitala och följer bloggar och andra är helt inne på pappersformat. Jag är nog mitt emellan för jag älskar papperstidningar, att kunna bläddra och ha kvar men så är jag ju en digital person i högsta grad med alla kanaler jag samlat på mig (följer du mig på Instagram och Facebook också?)

Sedan bilden på dotterns rum togs har en hylla kommit upp och jag har precis spanat in en spegel på Rusta som är i perfekt mått för det vita långsmala fältet till vänster. Hur perfekt alltså?

Är så glad i hur allt blev och dottern är ännu gladare. Från ett ytterst oinspirerat rum att bara passera och sova i är det nu ett rum att vara länge i och leva med.

Håller nu på som bäst att göra om lillebrors rum. Inte lika stor förändring utan snarare en quick fix men sådana är också bra. Så länge det blir en ändring till det bättre, eller hur??!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.