Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

28 december, 2019

Flera tips på nyårsdukningar med festkänsla

Söker du tips på nyårsdukningar så har jag samlat allt från mitt arkiv här. Det har blivit några nyårsdukningar genom åren som fastnat i kameran.

Flera tips på nyårsdukningar med festkänsla

Roligt att se hur ett och samma bord och rum ändå kan te sig så olika. Bra med variation. Hoppas något av detta kan inspirera.

Rosa, glitter, silver och mässing. Förra årets nyårsdukning Var verkligen en man tager vad man haver dukning och det gick ju hur bra som helst. Se mer HÄR.

 

Vitt, guld och rött. Har du kvar mycket röda julblommor? Perfekt – använd dem även till en festlig nyårsdukning med tillägg av några få detaljer. Se mer HÄR.

 

Blått, silver och sobert. När julen ska lämnas kan det kännas bra att använda färger som är i helt motsatt riktningen. Du lämnar det röda, grå och gröna för att satsa på blått, silver och vitt. Se dukningen HÄR.

 

Idéer på placeringskort till nyår

Du måste inte göra en hel dukning utan kan satsa på detaljerna vid bordsplaceringen för att få till stämningen. Här finns några samlade id´ér på bordsplaceringar som passar nyår.

Man dricker ju champagne på nyår så att använda korken som placeringskort är perfekt. Läs mer HÄR.

 

Stjärnfall är något som passar till nyår. Enkla placeringskort med stansade stjärnor passar väldigt bra. Läs och se mer HÄR.

Kan var ett av mina bästa pyssel om jag själv får säga det. Ett oskrivet brev i ett kuvert med namn och adress till gästen som ett placeringskort. Gästen ska alltså skriva ett brev till sig själv som du som värd/värdinna ska skicka om ett år. Läs mer HÄR.

Ett enkelt sätt att placera sina gäster utan att ha bestämt innan är att låta ödet bestämma. Låt kortleken bestämma genom att halvera klädda kort och gästerna får den ena och leta upp den andra.

Är det barn med på festen som inte känner varann? Bästa icebreakern är att låta dem pyssla tillsammans. Ett år lät jag dem alla skapa placeringskort för barnbordet. Mycket bra sätt för dem att lära varandras namn också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.