Följ mig:
Blommor & Växter Vår Vårpyssel

Vårkänslor & pastellfärger

19 februari, 2021

Visst är det häftigt hur vi hela tiden förflyttar oss framåt?! Det är ständigt en rörelse vidare, mot nya årstider och utveckling.

Nu har jag helt klart tagit steget mot våren. Jag känner det med hela kroppen hur jag söker ljuset och lättare färger. Jag tog nyss bort de mörka mysiga soffkuddarna och lät de ljusa neutrala vara kvar. ”Hmm… har jag något pastelligt i skåpet, bland kuddfodralen?” tänkte jag. Och där förstod jag, nu är jag i vår-mood.

Nu har den ljusa Morrisduken åkt fram, lätta glasljusstakar med pastelliga ljus som faktiskt känns ljusare än vita (hur nu det kommer sig), ljusa tyger och så klart helt magiska glada färger i buketten.

Trots den mörka väggfärgen och mörka trät i bänkskåpet bakom så känns det ljust och lätt.

Vill verkligen tipsa om att gå till andra hands-butikerna, loppisar och leta efter glasljusstakar. Dessa fina ståtliga tjusigheter har jag hittat just där i olika omgångar.

För att det ljusa ska synas ordentligt behövs det, enligt mig, något mörkt som konstaterar. Som här är knallrött magiskt mot pastellerna.

Med denna färgklick önskar jag dig en fin fredag!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close