Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

25 april, 2021

Det är min dag i dag att bli ett år bättre

Hej och god morgon! I dag det min födelsedag och med det är jag alltså ett år bättre. Så ser jag på att lägga till ett år till min ålder.

Jag har ingen aning om vad dagen ska ge faktiskt. Jag sitter nu på lördagseftermiddagen och skriver detta så allt är ovisst och möjligt.

Träffa mamma är det enda jag vet. Äta något extra gott till middag har jag bett om men mer än så har jag inte tänkt. Att fylla år på en söndag känns lite tråkigt när jag nu tänker på det. Är det en fredag eller lördag känns det ju som man lätt fixar liten fest (pre covid) och är det en vardag så är ju födelsedagar perfekta att krydda upp en vanlig vardag med. Men söndag…? Inte så skoj.

Förra året gjorde jag denna “nakna prinsessa” som jag kallade den. Du kan se receptet HÄR. En naked cake som är så poppis i kombination gav en hederlig prinsesstårta. Ja det måste ju bli en naken prinsessa, ha ha.

Förra året var det lördag och precis nystartad pandemi så det blev ett litet firande med en handfull friska vänner på avstånd i trädgården, se HÄR. Då trodde vi alla fortfarande att världen skulle vara tillbaka till det normala efter sommaren. Undrar vad vi tänker om ett år om den tid som är nu?

Det enda som är viktigt för mig på min födelsedag är att få krama mina barn och make och att äntligen också få krama mamma. Det duger i present för mig.

Jag får väl då återkomma med en rapport om dagens begivenheter.

Önskar dig en riktigt fin söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.