Följ mig:
Återvinningspyssel Loppistips Pyssel till hemmet

10.40 söndag tipsar jag om loppishack i Nyhetsmorgon

19 juni, 2021

Sommar betyder loppisar och efter ett års frånvaro kan små loppisar öppna igen vilket vi är många som ser fram emot.

Jag fick frågan av Nyhetsmorgon om jag kunde ge några tips för loppisjakten och det kunde jag så klart. Jag vill och kommer tipsa om de där lite annorlunda tipsen, inte fynden som är pengamässiga tips, kapen som investeringar, utan de där sakerna du kan använda på annat sätt än vad som är tänkt från början. Jag har några listade sedan tidigare HÄR som du kan inspireras av så länge.

Men du ska få ett redan nu – gamla mjölkflaskor av glas. De är vackra som glasflaskor att använda som vatten-, saftflaskor eller vin från bag-in-box och även ha som vaser till enkla långstjälkade blommor. Och sedan är gamla champagnekorkar som gjorda för dessa flaskor. Perfekta att då ha något i som inte ska stå öppet. Eller i de små flaskorna kan man ha dressing som ska skakas.

Och apropå det kommer här min favoritdressing:

Fransk vinägrett

Ingredienser:
3 msk Dijonsenap
3 msk vitvins vinäger
6 msk fin olivolja
2 nypor flingsalt
1 krm färskmalen svartpeppar

Gör så här: I med alla ingredienser i en bunke och vispa jämn. Häll gärna över i en dressingflaska som går att skaka innan servering. 

Så slå på TV4 imorgon vid 10.40 imorgon så ses vi!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara ★Orsakullan som blev mamma vid 20 – Dalaliv, finporslin & pudelliv! ★ 21 juni, 2021 at 14:01

    Det här är onekligen det bästa med sommaren, att springa runt på loppisar. Jag ska iväg till min mammas stuga om några veckor är tanken. Då ska vi bege oss ut på saken 🙂 .

  • Lämna en kommentar

    Close