Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

11 juli, 2021

Semester men bloggen är öppen som vanligt

Hej halloj i sommaren. Oavsett om du har semester eller ej, är hemma i vardagen eller på torpet med utomhusdusch och mulltoa så hoppas jag att du har en fin sommar.

Jag har tagit semester och aldrig har nog en ledighet varit så efterlängtad och välbehövlig som detta år. Ja, vi alla har, oavsett jobb eller ej, behov av att ta ledigt från oron av pandemi och politik egentligen om man ska vara ärlig. Efter en intensiv jobbperiod med det roligaste jag gjort, min julbok så ska jag leva i nuet, njuta av sommaren, gå i shorts varje dag och inte tänka på tid eller datum utan bara gå efter Skalman-klockan. Än så länge har jag lyckats förvånansvärt bra. Barnen med så här är det nu sovmornar och tillfällen av “tråkigt” som vi faktiskt behöver emellanåt.

Jag kommer uppdatera lite med bilder från vår resa men håller det lite så där fritt. Kanske jag bakar något och lägger in receptet, kanske jag tipsar om något eller så. Mest så där bloggigt som dagboksaktigt kan jag tro. Resa till Västkusten och Skåne så jag kan fylla på arkiven där med restips om någon ska till samma ställen och önskar inspiration.

Få ut mer av min blogg!

Men inspirationen här på bloggen är så klart alltid öppen och tillgänglig. Som en fin kommentar jag fick “Om du inte uppdaterar regelbundet gör inget för man kan alltid hitta massa inspiration i ditt arkiv”. Om jag inte har tackat för de fina orden så gör jag det nu. Det är liksom hela mitt syfte med att ha bloggen; att sprida inspiration. Och sedan lite använda som dagbok och spara på så många minnen, stora som små, i kategorin Min dag.

Du har väl hittat sökrutan överst här på bloggen? Där kan du tex skriva in “Pyssel för barn“, “Pizzabullar” eller “Skånetips” och så får du allt jag skrivit om det här på bloggen framför dig.

Så här ska ditt fönster se ut om du läser på laptop och om du ser över rubriken finns det blåa ord, de så kallade kategorierna. Är det någon som verkar intressant klickar du på de blå orden så kommer du till de olika kategorierna och då finner du en hel drös, jag 10 års olika inlägg, i just det ämnet. Så du kan alltså klicka på tex Bakning & Godis, Sommar, Tips & Trix och så har du ett gäng inlägg att inspireras av. Gratis.

Och vidare när du scrollar längre ner på laptopen så ser du högerspalten med förslag på passande inlägg som jag valt. De som passar i tiden just nu. Om du däremot läser på en mobilskärm så kommer dessa val inte som en spalt till höger utan efter alla blogginlägg, som puffar att klicka på.

Så vad jag vill säga är att även om jag inte är här regelbundet eller skriver om något du för dagen tycker är något för dig finns det ju massa att hämta i kulisserna så att säga.

Och om det är något du saknar som du tror jag skulle klara av att göra ett vettigt inlägg om får du gärna kommentera med ett önskemål. Bara kul att bli både utmanad och uppmuntrad.

Ha en fortsatt fin julisöndag så länge tills vi ses igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.