Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

12 december, 2021

Vika pappersblommor, som röda julstjärnor

Att vika pappblommor kan jag bara inte få nog ut av. Det är så enkelt pyssel och papper har man ju alltid hemma så det är ett pyssel alla kan göra.

Då det är jultider ville jag göra pappersblommor som just var juliga. Då kom jag å tänka på påskliljorna jag gjort – samma bas kan ju också bli till julstjärnan. Ja du vet den där röda klassiska julblomman.

De blev så himla vackra i sin enkelhet. På nolltid har jag redan gjort flera stycken. Samma sak förra gången vid påsk, ha ha.

Jag gjorde alltså precis likadant då och du kan se steg-för-steg HÄR. Jag har bara bytt ut de gula pappren till röda och istället för en tratt i mitten tog jag hålslagaren till hjälp för att göra små mittenkrussiduller.

Och se där – det blev ju också ett jättefint paket med en röd julstjärna på med gröna band på som blad.

Jag hoppas du blev inspirerad. Lycka till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.