Följ mig:
Midsommar

Den ultimata spellistan för midsommar

23 juni, 2022

Hur låter midsommar? Är det svalor högt upp i skyn, ett stilla vågskvalp eller dragspelsmusik? Jag skulle vilja säga alla tre och sedan en massa andra härliga ljud.

Men sedan så finns det något jag inte heller kan vara utan på midsommar och det är alla härliga sommarvisor som ger den där svenska midsommarstämningen. Det är Taub, Zetterlund, Ledin, Gärdestad…

Jag har satt samman en spellista, ja du vet ju hur jag bara älskar att göra spellistor, med de låtar som för mig just är midsommar.

Min man lyssnade och ”Ja det är härlig midsommarmusik men kanske inte så att liksom festen drar igång” sa han. Nä men precis – detta är inte dansa till Boten Anna och Främling till solen går upp utan där listan som är den perfekta för när man står å fixar inför sillunchen, ställer i ordning femkampen och rensar jordgubbarna. Att ha i bakgrunden under dagen, att vagga in den sköna midsommarkvällen.

Hoppas du kommer att gilla den och framför allt kommer ha en fin midsommar. Här är mitt lilla bidrag för att hjälpa till. Och sånghäftet som du kan ladda ner HÄR får vara det enda som ljuder över sillbordet under själva lunchen, ha ha.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close