Följ mig:
Blommor & Växter Pyssel till hemmet Sommar Sommarpyssel Trädgård | Uteplats

Mattpiska som spaljé – ja varför inte???

13 juli, 2022

Alla sätt är bra utom de dålig, som det heter. Och när jag nu planterat lite hej vilt som du minns å måste jag på lika sätt lösa saker och ting. Så när luktärten drog iväg och jag stod utan något för den att klättra på så var jag då den som tänkte utanför boxen kan jag tycka.

Ja man är väl lösningsorinterad så säg???

Blev ju himla läckert kan jag tycka.

Och läcker är verkligen den här krassen med sina spräckliga blad. Vad heter den sorten??? Minns inte vad jag odlat, tror inte de såg ut så på förpackningen nämligen. Planterade lite så där huller om buller DÄR i våras.

Ja lite kul var det i alla fall. Jag testar mig fram som sagt i vår trädgård. Kanske lagom till min 80-årsdag så är jag bra på sånt här, ha ha.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Jess 13 juli, 2022 at 07:25

  Underbar lösning!
  Ett önskeinlägg, trädgården just nu 🫶🏻

  • Svara Helena Lyth 13 juli, 2022 at 07:59

   Hej Jess! Vad glad jag blir av att höra. Ja, det är inte så mycket att se just nu. Ska se vad jag kan göra. Mina fingrar fortsätta att vara ogröna, ha ha

   Kram
   Helena

  Lämna en kommentar

  Close