Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

13 juli, 2022

Mattpiska som spaljé – ja varför inte???

Alla sätt är bra utom de dålig, som det heter. Och när jag nu planterat lite hej vilt som du minns å måste jag på lika sätt lösa saker och ting. Så när luktärten drog iväg och jag stod utan något för den att klättra på så var jag då den som tänkte utanför boxen kan jag tycka.

Ja man är väl lösningsorinterad så säg???

Blev ju himla läckert kan jag tycka.

Och läcker är verkligen den här krassen med sina spräckliga blad. Vad heter den sorten??? Minns inte vad jag odlat, tror inte de såg ut så på förpackningen nämligen. Planterade lite så där huller om buller DÄR i våras.

Ja lite kul var det i alla fall. Jag testar mig fram som sagt i vår trädgård. Kanske lagom till min 80-årsdag så är jag bra på sånt här, ha ha.

Comments (2)

    • Hej Jess! Vad glad jag blir av att höra. Ja, det är inte så mycket att se just nu. Ska se vad jag kan göra. Mina fingrar fortsätta att vara ogröna, ha ha

      Kram
      Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.