Följ mig:
Halloween Min dag

Firade 12-åring på Grönans halloweendagar & det överraskade

5 november, 2022

Nu är våra två födelsedagsbarn firade men det kommer mer firartillfällen med fler släktingar och så klart kalas men själva födelsedagarna är över.

Det här med att ha barn som fyller år så tätt är inget jag rekommenderar, ha ha. För nåt år sedan ville båda barnen ha sushi som middag och samma typ av frukost. Känslan av Måndag hela veckan infann sig… Men i år var det helt skilda önskemål på allt.

Dottern som är familjens modigaste och chefen för dagen ville gå på Gröna Lund på sin födelsedag. Och att farmor och mormor skulle följa med. Så här var vi ett gäng på sju personer mellan 9 och 86 år som i rätt kylig kväll gav sig in i skrämselparadiset. Både i form av läskiga och hisnande åkturer men även för att det under höstlovet är halloweentema på hela parken med skådespelare som går runt och skräms.

För några år sedan var jag bjuden på pressvisning av detta och tog med barnen så de hade detta i minnet. Men då var vi ju bara några fåtal besökare och då var skådespelarna väldigt på om man så säger. Nu var det ju fler så då kunde vi ”komma man undan” vilket gjorde alla oss glada. Hatar att bli skrämd.

Här följer ett bildregn. Jag behöver egentligen inte kommentarer så himlans mycket mer än att allt var helt fantastiskt (man har alla åk inkluderade i entrépriset tex), Så kul för exakt alla i familjen – både 9-åringen och 86-åringen tjöt av skratt, så välgjort och snyggt, så god stämning och kul så detta lär vi göra om nästa år. Men då tar jag varmare vantar och har underställ…

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close