Följ mig:
Hemma hos mig Pyssel till hemmet

Sommargardinen blev en decembergardin

16 december, 2022

Man lever i sitt hem 365 dagar/12 månader/ett helt år och det ska kännas som hemma i alla årstider och säsonger samt högtider. Det som är perfekt i juni kanske behöver hjälp i december? Det är inte för inte man i alla tider ändrat tex köksgardiner från lätta tyger och färger på sommaren till kraftigare i varma färger till julen.

Men om man inte vill ändra utan att det ska kännas rätt hela året, då gäller det att välja rätt så att säga. Som vår väggfärg i matrummet – den har visat sig vara perfekt precis hela året (jul och vår). Och nu upptäckte jag att de gardiner jag satte upp i köket också är det. De där lätta, lite transparenta cafégardinerna som känns väldigt somriga på pappret är faktiskt supermysig även nu i kallaste vintern.

Bara det att det är tyg där vid de stora funkisfönstren och den kaklade väggen gör det med ens lite varmare, en mer ombonad känsla.

Och jösses vad fint de plockar upp de försiktiga decemberstrålarna solen bjuder på.

Om du vill se hur jag gjorde och satte upp gardiner kan du läsa det HÄR inlägget.

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close