Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

3 november, 2023

Vintermys med mig på Skansen 10/11 – välkomna!

Reklam för Skansen

Om du vill ha en maxad mysstämning för november och novent och smystarta lite för jul ska du komma till Skansen nästa helg, 10 – 12/11. Då har Skansens butik skapat en underbar atmosfär och bullat upp med produkter, både till dina julklappar och pynt till din finaste jul.

Och mitt i allt, på fredagen 10/11 kl 16.00 – 20.00 finns jag, där jag ska inspirera allt jag kan för att skapa ditt allra bästa vintermys, du kan läsa om eventet HÄR. Rabatt på mina böcker, lite bubbel och snacks, och signering av böckerna för den som så önskar. Ingen förbokning eller entré utan det är bara att dyka upp. Hoppas vi ses!

foto: Ulrika Pousette

Välkommen till en kväll i mysets tecken när kreatören, författaren och fotografen Helena Lyth kommer till Skansenbutiken den 10 november!

Mitt i novent har vi äran att gästas av Helena Lyth som visar pyssel och inspiration utifrån hennes två böcker ”Vardagsvackert & festfyrverkeri” och ”Julprassel & decembermys” som båda finns till ett fint erbjudande i butiken hela helgen. Under kvällen visar Helena upp kreativa pyssel och berättar mer om böckerna. Dessutom finns möjlighet att få ditt eget ex signerat!

Välkommen in i Helenas kreativa värld och ta del av allt mys och den inspiration som hon delar med sig av.

Så är du i stan på fredagen, kom förbi på en trevlig stund, kanske en mysigare AW, och starta helgen på allra bästa sätt. Och du har väl inte missat Skansen vackra vinterljus som nu finns spå området? Läs mer om Winter Lights HÄR. En stämningsfull promenad vackert upplyst på Skansens mest magiska platser.

Så kom och möt vintermyset i Skansen butik där jag ska ge dig all stämning jag kan, köp dina klappar och sedan ta en härlig vinterpromenad 10/11. Kan det bli bättre? Inte alls faktiskt.

Jag hoppas vi ses!

 

Comments (3)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.