Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

15 november, 2023

Årets julklapp 2023 är…

Reklam för årets julklapp 2023… som är… Trumvirvel… Visst är det spännande 😉

Min bok så klart! Vardagsvackert & festfyrverkeri har undertiteln ”Smaker och kreativitet för hela året” vilket ju ger en bok som håller ett helt år, varje år. Den perfekta julklappen till exakt alla. 

Vad den innehåller? Jo du, det är recept för mat och bak, pyssel för alla högtider och vardagar, texter om årstider och säsonger, tips för att fylla alla vanliga tisdagar samt planeringar för festligheter. Recepten till alla högitidernas smörgåsbord. Nåt för exakt alla dagar.

Klicka HÄR för länk till Adlibris. Och där kan du även bläddra i boken för smakprov.

Jag har nu boken uppe för inspiration till novent, advent, lucia & jul. Och de kapitlen är bara en liten del av hela boken. Kanske den del jag hade svårast att begränsa mig. Hade ju kunnat fylla exakt alla 240 sidorna med jul. Och ytterligare en med påsk. Och en med halloween…

Ge bort denna bok till någon och det är en gåva som räcker länge. Från nyårsdagens pizza till nyårsaftons champagnetorn.

Klicka HÄR för länk till Adlibris. Och när du ändå är i farten; köp en till dig själv också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.