Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

14 november, 2017

Lär dig påta med garn

Nu är det premiär och du ska få lära dig påta med garn! I dag öppnar Anna Marías och min kanal –  Larsson och Lyth, på riktigt med den första filmen.

Prenumerera gärna på vår kanal HÄR så blir vi glada. Sedan blir vi  jätteglada för all typ av feedback, kommentarer och framförallt får du mer än gärna komma med förslag på vad du vill se oss göra.

Väldans pirrigt att nu äntligen sjösätta vårt YouTube-projekt. Detta är den första filmen vi visar och även den allra första filmen vi spelade in och ja, det är flimrigt, det är knasigt ljud och jag är rufsig… Jösses vad vi lär oss hela tiden. Kan bara bli bättre och bättre.

påta med garn

Påta med garn

Att påta med garn är en teknik som kan användas till mycket och faktiskt helt beroendeframkallande. När man väl är i gång så går det inte att sluta. Jag har hållt på å påtat i massor, speciellt i chunky wool. Ett exempel är ett halsband med påtade flätor i tre olika längder.

Snabbaste halsbandet att göra själv! Fäster ett elastiskt band på baksidan i de övre ändarna så det är lätt att trä över huvudet.

Gillar så mycket den typ av fläta som det blir när man påtar. Mina tunna armand av garn är så fina och även de kan göras snabbt. Så du kan nu snabbt fixa gosiga accessoarer av garn om det kniper till din outfit.

Som vi pratar om i filmen: vill helt klart testa detta med godisremmar. Kan ju bli hur kul som helst! Nästa barnkalas. Eller vuxenkalas också för den delen, eller hur?! Det lär bli en fest man sent glömmer, ha ha!

Och glöm nu inte att prenumerera  på vår kanal så du kan hänga med oss. Det skulle göra oss superduperglada!

Comments (2)

  • Aha! Det här vill jag nog testa för ett juligt rött och bulligt halsband. Godisremmar låter också bra.
    Det blåa bakgrundstyget är kanske det bästa ändå. Vet du vad det är för tyg? Oj, oj, oj, så snyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.