Följ mig:
Bakning & Godis Okategoriserade

Torsdagsbak från arkivet

9 juli, 2015

Önskar att jag kunde säga att somlovsdagarna fylls med härliga bak men det har snarare varit fokus på grill och middagar. Då ber jag att få damma av några godingar från arkivet. Riktigt härliga sommarbak som man vill mumsa på i skuggan i trädgården med ett glas kall saft.

Citronkaka med vallmotäcke

Gammaldags sandkaka

Butterkaka

Mandelkubb

________________________________________________________

Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena
Och på Instagram heter jag @helenalyth

 
Klicka om du gillar

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Inredningshjälpen 9 juli, 2015 at 16:54

    Andra bloggen idag som driver mig i fördärvet 🙂 nu är kaksuget stort kan jag lova 🙂

    Kram Anette

  • Lämna en kommentar

    Close