Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

13 maj, 2016

Öppningsfest för Layered Atelier. Snyggt snyggelisnyggt!!!

Då var butikskonceptet Layered Atelier öppnat. Och vad som menas med butikskoncept verkar lite luddigt. Det är väl att det är en blandning av butik med unika designföremål och showroom.

Hur som helst, pressmaterialet föll ner som en bomb i veckan och alla inredningsintresserade tappade hakan, dreglade och såg över sin budget för mattinköp.

Igår var det öppningsevent. Alla stans snyggingar var där och kvällssolen lös som aldrig förr. I detta palats bredvid Medborgarplatsen har Leyered Atelier sin lokal. I tre rum utsmyckade med stuckaturer, öppna spisar och guld i mängd har det inretts väldigt smakfullt.

Att visa upp mattor när det kliver runt ett stort mingelsällskap är inte det lättaste. Smart att du ställa rullar längs väggen i ställ.

Hade härligt och glatt sällskap av Mari – Strenghielm/Lovelylife och Ulrika – Seventeendoors som är två helt makalöst imponerande bloggare. Tack snälla för skratt och prat!

Så cool golvlampa. Stora blad i mässing. Ett exempel på alla de unika designföremål som finns här utöver mattorna.

Den perfekta spegelväggen? Fasen att jag precis fyllt år – hade annars åkt upp på önskelistan!

Hur läcker är inte denna taklampa. Så snyggt med denna dörrpost som blivit spegelvägg och hylla.

Tackade för mig och smet iväg. Ville hem till familjen och kolla Eurovision. Visst älskar jag mingel men hemmasoffan är bra go ibland ändå!

Comments (2)

 • Jag tror det har blivit lite “hovendroven” med bilderna på detta inlägg och inlägget innan 🙂 Bilderna passar inte till texterna, de har kastats om!

  Kram

  • Hej Linda! Tack för din kommentar. Jag brukar faktiskt lägga texten över bilden då det är så man scrollar – uppifrån och ner. Jag vet att det inte är helt rätt och vanligt men för mig känns det så jag vill läsa, en text som handlar om nästa bild.
   Vad tycker du? Är det fel? Ska inte göra något om det upplevs förvirrande.
   Uppskattar verkligen kommentarer av detta slag 🙂

   KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.