Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

15 oktober, 2019

Vi ska tågluffa igen – till Venedig

Hurra, det känns så galet roligt att allt nu är klart, våra interailpass har kommit, alla platsbiljetter är reserverade och hotell bokade. Snart åker familjen ut på en ny tågluff och denna gång siktar vi på Venedig.

Vårens härliga tågluff till Paris och Berlin gav helt klart blodad tand så drömmen om en till luff tog fart. Och drömmen om att få se Venedig har varit stark länge så med lite efterforskningar så hittade vi vår rutt. Vis av erfarenhet från förra resan så blir det nattåg på de långa sträckorna. Bara det känns så spännande.

Restips till Venedig?

Nu ska det pluggas på om Venedig. Har du några tips? Jag tar gärna emot alla möjliga tankar och tips.

Comments (5)

  • Åh vad kul för er ! Så trevligt att får följa med igen… ! Det är så mysigt, mina barn har flugit ur boet så att få vara med här och njuta av familjeliv är bara så himla trevligt. Den här bloggen är så snäll och generös på alla sätt och vis…
    Tack !

    /Hälsningar Vendela

  • Vad roligt för er och roligt för oss som får följa era äventyr. Jag var i Venedig en weekend för två år sedan med familjen. Då var barnen 6 och 8 år. Vill tipsa om att det verkligen var (lite oväntat) jättemysigt att åka gondol i kanalerna. Vi tänkte innan att det säkert var överreklamerat men barnen tjatade ju så… Så gör det ni med tipsar jag!

  • Berätta gärna vilken rutt ni har tänkt. Håller själv på att planera vår första luff. SÅ alltid kul med tips från någon som gjort det tidigare.

  • Åh, vad roligt! Jag älskar också att åka tåg långt och brukar kolla olika rutter på bahn.de för skojs skull! Så jag läser jättegärna om exakt vilka tåg ni har valt, jag är en riktig tågnörd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.