Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

11 augusti, 2021

Stilla & rofyllt vid det turkosa gotländska havet

“Idag åker vi till Fårö, de långa sandstränderna och härliga strandhänget” sa jag. Barnen mindes turen sommaren 2019 och blev glada. Väskorna med badlakan, picknick och strandleksaker packades in i bilen och vi satte kurs mot Fårösund.

Det var det fler som också gjorde. På radion hörde vi när vi fastnade i den rekordlånga kön till färjan att kötiden var 2 timmar. Inte en chans att vi sitter i bilen så länge när solen lyser och sommaren lockar utanför fönstret.

Vi svängde av och åkte till Ar som är en av våra favoritstränder. Nu hade jag önskat att jag istället packat mjuka madrasser, brassestolar och böcker för detta är inte en sandstrand eller lekstrand. Men vad sjutton – det spelar ju ingen roll. Det blev en riktigt härlig dag ändå.

Japp, det är jag som är sommarskuggan

Varje gång jag är på Ar hittar jag svanfjädrar och tar med dem hem. De får komma fram varje påsk och nu börjar min “bukett” bli riktigt tjock.

Minns bilden dottern tog på mig på Koster, se HÄR. Samma fotograf, samma shorts men en helt annan kust (bättre fokus men sluttande hav, ha ha) och som det känns som en evighet mellan. Denna sommar har verkligen varit helt klart lång och ljuvlig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.