Följ mig:
Höst Jul Vinter Vinterpyssel

Musiklista för novent – perfekt musik för nästan-jul

4 november, 2021

Att vi längtar efter julens all musik tror jag vi är många som skriver under på. Så klart kan man starta när som helst, det finns inga regler eller lagar för detta som tur är, men man vill inte ta ut allt för tidigt. Ja, det som är novent kort och gott. Jag har tidigare beskrivit vad novent är HÄR.

Så här i novent smyger vi på julen, tar en liten försmak av allt men har inte Bing Crosby på repeat riktigt än men kanske lite skön jazz som tar en in i novent-stämning.

Det var det jag ville göra och satte ihop en noventlista. Musik som får mig i mysig stämning, en ombonad stämning eller hur jag nu ska förklara det. Vintrig och varm på samma gång.

Du hittar musiklistan för novent HÄR och jag hoppas du också ska gilla den. Och vill du ha mer mysig stämning så här på tröskeln till december har jag massor på bloggen. Tex vill jag rekommendera varma kaneläpplen över öppen eld eller i ugn, afternoon tea, rosta kastanjer, varm ciderdrink och mjuk pepparkaka måste man väl få äta årets om? Ja det finns en hel del nästan-julmys här.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Sarah 4 november, 2021 at 08:11

  Perfekt lista! Tack!!

 • Svara Tess 4 november, 2021 at 10:06

  Åhhh tack för den listan. Detta är PRECIS den typ av musik jag lyssnar på under november! KRAM

 • Svara Hanna 10 november, 2021 at 20:42

  Så himla bra musiksmak du har! Denna lista har spelats hemma hos oss i eftermiddags. Samtidigt som säsongens första mjuka pepparkaka fikades på! Perfekt?

 • Svara Emschen 14 november, 2021 at 10:53

  Tack den listan ska åka på!
  Novent har jag haft i många år men visste inte att det fanns ett namn för det. Kanon ju!

 • Lämna en kommentar

  Close