Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

4 november, 2021

Musiklista för novent – perfekt musik för nästan-jul

Att vi längtar efter julens all musik tror jag vi är många som skriver under på. Så klart kan man starta när som helst, det finns inga regler eller lagar för detta som tur är, men man vill inte ta ut allt för tidigt. Ja, det som är novent kort och gott. Jag har tidigare beskrivit vad novent är HÄR.

Så här i novent smyger vi på julen, tar en liten försmak av allt men har inte Bing Crosby på repeat riktigt än men kanske lite skön jazz som tar en in i novent-stämning.

Det var det jag ville göra och satte ihop en noventlista. Musik som får mig i mysig stämning, en ombonad stämning eller hur jag nu ska förklara det. Vintrig och varm på samma gång.

Du hittar musiklistan för novent HÄR och jag hoppas du också ska gilla den. Och vill du ha mer mysig stämning så här på tröskeln till december har jag massor på bloggen. Tex vill jag rekommendera varma kaneläpplen över öppen eld eller i ugn, afternoon tea, rosta kastanjer, varm ciderdrink och mjuk pepparkaka måste man väl få äta årets om? Ja det finns en hel del nästan-julmys här.

Comments (4)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.