Följ mig:
Inredning Inspiration Pyssel till hemmet

Pyssel- och inredningstips till väggen: mässingslist och hängare av läder

16 februari, 2016

Visst kan man aldrig få för många pyssel och inredningstips till väggarna? Inte jag i alla fall och jag gillade skarpt två lösningar som syntes i trendutställningen på möbelmässan.

Nu har ni nog redan tröttnat på möbelmässan och sett det mesta i en mängd inredningsbloggar. Jag hann bara var där under 4 timmar i onsdags då jag behövde jobba (vilket ju är galet kul för en nystartad egenföretagare!!!) så min bevakning kanske inte blev den bästa. Men under de timmar jag var där fann jag en massa härligheter jag inspirerades av och tar med mig. Två tips slänger jag upp här nu. Två fina idéer att pryda väggen med. Snygg och samtidigt smart lösning – perfket kombo.

Att måla väggen halvvägs ger en riktigt fin effekt till rummet. Har man ett rum där det behövs mycket krokar och förvaring skulle jag välja att måla en bit upp på väggen i en mörkare färg än övriga väggen och sen ha krokarna i den nedre, mörkare delen. Detta är en tanke jag haft och vill göra i barnens rum. På mässan visades då även denna idé; att vid färgmötet sätta en tunn list. Så himlans läckert. Här används den som en list för murgrönan att klättra på men den skulle ju kunna vara en list för att hänga S-krokar på mm.

mässingslist_pyssel_01

mässingslist_klängväxt_pyssel_02

hemmafix_smart lösning_01

Och på bilden ovan syns det andra underbara tipset. Ett läderband och en kraftig spik eller skruv blir raskt till en läcker förvaring. Kan placeras var som helst och användas till vad som helst.

läderband_tidningshållare_pyssel_01

Och det fina med just denna är att det ljusa lädret bara kommer bli vackrare och vackrare med tiden. Hållbara och naturliga material. Något som för övrigt var i stort fokus i trendutställningen. Återkommer med det för det är värt att lyfta igen och igen.

läderband_hållare_pyssel_02

Så klart vill man hänga upp sina hörlurar när de är så här snygga!!!

Klicka HÄR för att se en annan smart lösning för väggen.

 

 
Klicka om du gillar

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close