Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

2 april, 2017

Veckor med innehåll för en livstid

Sitter här vid datorn på söndagsmorgonen iklädd pyjamas och är just försäkrad om att jag sitter ner men det känns som om jag flyger. Har de senaste dagarna varit med om så mycket och har en vecka framför mig med samma spännande innehåll.

Veckan har varit fullsmockad av jobb, riktigt fullproppad. Hela veckan har jag och Maria skrivit på vår presentation och föreläsning som vi drog på The Influencer Convention #ticse i fredags. Vi skulle få berätta om vår resa från bloggare på magasinsportal till att drivna egna bloggar och starta vårt nätverk Nordinary. Vi ville berätta om våra erfarenheter samt dela med oss av de tips vi fått med oss på resan. (Återkommer mer om fredagen)

Men innan det hade jag ett möte på torsdagen som jag drömt om i flera år. Om det skulle bli något samarbete med det tror jag nog att mitt liv kan förändras radikalt. Jag håller nu alla tummar jag bara kan att mötet var till min fördel. Och då det nu var så stort för mig så har ju alla mina tankar och energi dragits dit, så på fredagen inför föreläsningen var jag rätt avslappnad.

Och sedan då för att göra ett hattrick med storheter i dagarna tre höll jag igår workshop i påskpyssel i Uppsala för Uppsalahem. TACK till alla inblandade för en helt fantastisk workshop och pysselstund. Sällan har väl timmar varit så roliga och gått så fort. Kunde ha stannat i evigheter.

Och tack för den fina tulpanbuketten.

Nu är det söndag och den egentliga vilodagen men som egenföretagare verkar inte det riktigt finnas plats för just vila. Eller jo, efter nästa helg har jag lovat mig vila, på måndagen. Då har jag bokat in en heldag med en av mina bästa vänner som är mammaledig. Ser framför mig vagnpromenad och samtal i timmar.

Varför vänta en vecka? Jo denna vecka som kommer är lika fylld. Min kund Adlibris.com startar nu sin Kreativa April så jag som deras pysselinspiratör har fullt upp med härlig kreativitet. På onsdag ska jag hålla i en pysselworkshop i deras lokal. Det ska bli så galet kul och jag känner mig helt överväldigad av gensvaret från alla pysslare. Det var först till kvarn och platserna fylldes på bara nån timma. Det pysslas i Sverige minsann!!! Ser så fram emot att få träffa alla pysslare.

Och sedan på söndag ska jag vara med på Nyhetsmorgon och prata vårpyssel och vårdukningar. Det ska förberedas och skaffas material till.

Det är ibland tufft när allt händer på en gång. Hjärtat slår då och då för fort, magen kniper ihop och tankarna rusar. Det gäller att då sortera och tänka positivt. Har tyvärr erfarenhet av utmattning och är numer bra på att känna av symptomen innan det går för långt.

Svårt det där, jag dras till stormens öga och bokar upp mig på allt men borde ta det lugnt. Svårt när det är så mycket kul som jag får förfrågningar om. Det går väl inte att säga nej? Eller? Nej det gör det inte för allt jag numer uppnått beror på att jag sagt ja till allt. En av punkterna i vår presentation på TIC var faktiskt: #tackaja

Oj, detta blev långt. Men jag ville nog bara förmedla lite om allt bakom alla pyssel här på bloggen. Lite mer av mig. För jag har räknat ut att jag ALDRIG haft ett sådant långt blogguppehåll på bloggen som jag haft de senaste dagarna. En fördel med att vara egen – att jag bestämmer själv och inte har ett krav. Fast, jag vill ju vara här varje dag så det känns ju inte som krav. Så pepp på dagarna som kommer och fylld av inspiration av de dagar som gått. Det blir ett fortsatt fantastiskt 2017.

Närmast ännu mer påskpyssel! Hurra!!!

Comments (3)

  • Så inspirerande att läsa! Det viktiga är väl att ha tid för återhämtning regelbundet tänker jag, och att kunna vila i det en gör ändå. Men nu har jag ju aldrig haft så mycket att göra som du har just nu så svårt att sätta sig in i. Jättekul att höra om allt kul från TIC och jag hade så gärna varit där, men högskoleprovet var viktigare detta år. Tack för att du sprider så mycket härlig inspiration!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.