Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

7 september, 2016

Favoritmellanmål: leverpastejsmacka med äpple

Nu i äppeltider så kan jag verkligen frossa i äpplen. Utöver äppelpaj och njuta au naturell så  är att skära ner äppelbitar i sallader och mat är toppen. Och att ha på mackan är en favvis. Och äpple ihop med leverpastej är en helt fantastisk kombination.

Så här kommer då ett tips om ett gott, och snyggt, mellanmål så här på eftermiddagen. Ett dovt bröd, generöst lager leverpastej och tunna skivor äpple. Lite salt och kanske ett drag med pepparkvarnen skadar inte.

Mmm… gott!

Så, hur har ni denna onsdag? Solen strålar utanför men jag har ännu inte kommit ut. Massa jobb och en sprängande huvudvärk håller mig inne. Har nu tagit brustabletter för jag hoppas innerligt bli av med värken då jag har kuligheter att gå på ikväll. Och solen önskar jag också bli av med för det förstör min fotografering faktiskt. Ska fota mina fönster och att då ha flödande sol är helt fel. Hur knasigt det än låter. Hoppas och väntar på en liten molntuss för kameran står då redo. Bara ett litet moln? Snälla? (knasigt jobb man har…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.