Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

12 januari, 2022

De sista nyårsresterna – rabatt av brudslöja

[wordpay_ad type=”float” blur=1]

När jag dukade bort nyårsbordet ställde jag bara de små vaserna med brudslöja på det lilla rottingbordet vi har som vedställ. Vaserna blev kvar och jag tänkte inte på dem för än nu. Då såg jag hur vackert det var med de små vita blommorna där. Som om det var meningen, som en rabatt av brudslöja.

Jag älskar den egna vedhyllan jag skapade av rottingbordet men vad jag ska ställa på det är inte alltid det lättaste. Bordet är litet och lågt och allt som är lågt ovanpå bordet blir bara som ett litet frimärke på ett stort paket, inget som syns. Och när jag har en ljusstake så syns inte det när det är tänt då det hamnar bakom den lilla utskjutande väggsnutten som går mot matrummet.

Ja du hör ju, jag har sådan problem… Men med denna söta blomsterrabatt tycker jag mig nog ändå vara nått på spåren. Nu är brudslöja så bra funtad att den torkar på ett fint sätt. Den kan stå länge så nu är vi snart inne på 2 veckor och det måste jag säga är bra. Få se vad som händer sen här då. Tomt och naket igen kanske…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.