Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

23 januari, 2018

Perfekta fixet till barnkalaset – Stor klubba fylld med godis

Nytt avsnitt av Larsson och Lyth och nu festar vi till det med ett härligt fix till barnkalaset. Eller ja, varför inte till vilken fest som helst oavsett ålder.

En gigantoklubba gjord av hushållspappersrulle, ballong och cellofan där rullen fylls med godis. Kan ges bort vid barnkalas istället för fiskdamm eller ha på bord som bordsdekoration mm.

barnkalas

Perfekta fixet till barnkalaset – gör en stor godisklubba

Så otroligt kul att göra detta avsnitt. Godisklubban växte fram under inspelningen och det blev så mycket bättre än jag trodde. Mycket tack vare att cellofanet hade ett skimmer i regnbågens färger. Extra festligt.

Och jösses vad kul det är att jobba med denna sprudlande och oändligt kreativa tjej! Anna María har så många idéer och vi spånar på massa fler avsnitt. Säger bara: påskpyssel!!! Det kommer så mycket mer så du prenumererar väl? Då missar du inga avsnitt samt att du gör oss pysseltokar så otroligt glada!!!

Tack till Soaked in Luxury för lånet av kläderna!

Och verkligen: detta måste ju inte vara något bara till barnkalas. Kan verkligen se hur den kan vara på festliga tillfällen som bröllop, jubileum eller dop. Nästa födelsedag i familjen är i april och då ska det göras gigantiska klubbor till alla.

Hoppas ni tyckte detta var ett roligt och inspirerande avsnitt. Kanske du vill se mer av den här typen av fix? Eller inte alls? Oavsett är dina åsikter och tankar guld värda. Skicka en kommentar här hos mig, hos Anna María eller på YouTube-kanalen.

Kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.