Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

29 september, 2020

Julen hos Åhléns 2020. Som en vinterberättelse

Idag damp julen hos Åhlens 2020 ner i min mejllådan och så klart vill jag visa er, mina kära julvänner, en massa julinspiration.

I meddelandet om årets jul hos Åhléns säger de sig blicka nyfiket framåt men sneglar också kärleksfullt bakåt mot våra barndoms jular och mot de nordiska sagornas jular. Detta måste jag säga att bilden ovan verkligen förmedlar. Denna gran är verkligen som en gran vi känner igen från våra egna jular, eller hur?!

Den bild som fick mitt hjärta att klappa lite extra var denna ovan. Den där slingan ser helt ljuvlig och julig ut!

Och detta med att maximera. Det gillas!!! Ha inte bara en stjärna, ha 17! Det såg jag hos Åhléns förra året på deras fina pressvisning.

Något de pratar vidare om är att vi kan mötas utomhus. Detta är något som helt klart kommer vara en grej i dessa pandemitider. Jag gjorde ett samarbete med Blossa för snart tre år sedan och då var det just glöggmingel utomhus. Det blir nog årets grej kan jag tro.

Vill också pusha för att bjuda på soppa utomhus. Det har vi gjort nu flera jular i rad. Det är vår förrätt vi serverar, jaa som en modern dopp i grytan, innan den riktiga julmiddagen. Så bra sak har det visat sig. Alla vaknar till i den friska vinterluften och uppskattar sedan värmen där inne ännu mer.

Denna bild är så ljuvlig men visst är det inte fullt med julpynt i den. Ändå är den så härligt stämningsfull. Det gillar jag. Att man kan sätta stämning utan en mängd nya pynt som bara får användas några dagar.

Om det var någon som undrar hur det är med den skandinaviska julen så är den fångad här i en bild. Blir det mer Carl och Karin Larsson än detta???

Så vackert med endast några få grenar barrkvistar. Små domherrar och pyntet är klart.

Takkrona utomhus? Ja tack!

Den där ljusslingan – den är ju perfekt överallt. Jag har hittat min favorit.

Nu kommer de olika pressmaterialen för alla varumärken och det sätter verkligen igång hjärnan och längtet. Jo, det är långt kvar men visst kan vi få drömma lite. Här är mina inlägg med material från Rusta, IKEA och Søstrarna Grene.

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.