Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

13 juni, 2020

Sommarfrukost som fullkomligt osar sommarlov

God morgon! Frukost i det gröna – det är ju något man verkligen vill göra hela sommaren. Nu när många jobbar hemifrån kan jag gissa att det är många som unnar sig en somrig start på arbetsdagen. Jag försöker göra det dagar det är lite generösare med tid.

Men helgerna – det är då jag verkligen frossar i frukost. Både i vad jag äter och i tid. En sommarfrukost ska få ta lång tid.

Och det är så härligt att kliva ut i trädgården med min frukost på den måste jag erkänna. Det är som det jag talade om HÄRomdagen – att göra Vanliga Villan till Sommarparadiset. Det blir ju mer sommar när frukosten får flyttas ut på en bricka.

Du som följt mig vet att jag är så svag för den grekiska frukosten med yoghurt, frukt, bär, nötter och honung. Blir full pott varje gång.

Vill du ha tips på härliga frukostar att njuta av i sommaren? Kolla då in mitt frukostarkiv. Det börjar fyllas på rejält nu! Hoppas på ännu mer i sommar. Några tips jag inte får missa? Var sugen på den där frukostomeletten med kardemumma någon läsare så snällt tipsade om.

Och ser man på, min väggtallrik fick jobba på riktigt som fat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.