Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

26 augusti, 2022

Fredagslåda med fredag

Hej på er i fredagen. igen. Känns som veckorna bara rusar iväg och pang tjong var “allt som vanligt igen” på nåt sätt.

Och missförstå mig inte nu – jag älskar vardagen. en av anledningarna till att jag faktiskt har en blogg är ju att försöka dela med mig av inspiration som just gör vardagen lite roligare. Så det är nu min primer time borde vara.

Och jag har ju massa av ‘et i blögga här och nu tänkte jag, i sann fredagslåda-anda, plocka ut några godbitar för fredagsmyset. Hoppas något kan inspirera.

 

Hur ser ett fredagsmys ut?

Alla har olika rutiner och jag skrev ner hur våra fredagar ser ut, som oftast, och det kan du läsa HÄR.

 

Pizza är alltid rätt, speciellt på fredagar

Minipizzor är ju det perfekta lilla snackset. Eller varför inte göra det till en full middag om man gör flera? Ja det kan väl vara kul, se mer HÄR.

 

Gratis chips ju!

Spara potatisskalen och gör fredagschipsen av dem, se mer HÄR. Zero waste och gratis snacks!!!

 

Smält ost och smördeg!

Behöver jag säga mer??? Kolla in HÄR.

 

Klassikern med taco

Taco ska ha sina tillbehör och mina två favoriter ser du HÄR.

 

Det japanska fredagsmyset

Precis som tacomiddagar så är sukiyaki också en sådan där plockmiddag. Fast man lagar maten på bordet. För mig är det det ultimata fredagsmyset. Läs om sukiyaki HÄR.

 

Rått är gott

Och jag avslutar med vad vi ska äta ikväll: sushi. Fast inte de klassiska bitarna och rullarna utan mer som ett rå-fisk-plock. Se tidigare inlägg om det HÄR. Åh vad jag längtar till kvällen, ska strax lägga riset i blöt.

 

Jag hoppas som sagt att det kunde ge lite inspiration och skön fredagskänsla. Ha nu en fin helg så hörs vi snart igen. Släng gärna iväg en kommentar med vad du tycker om detta eller om du önskar något annat/mer? Jag behöver era tankar för att bli ännu bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.