En födelsedag fylld med allt det goda

Tack snälla för alla grattishälsningar! Wow, vad mitt Instagram plingade av de mest underbara hälsningar. Ni är underbara.

Ytterligare en födelsedag har lagts till och jag är så glad för det. När jag var 20-nånting så var alla över 40 passé, ointressanta och på väg utför. Så fel jag hade – det är ju nu, efter 40, jag verkligen lever livet och skapar något. Himlastormande egentligen. Men, det kanske är ett annat inlägg för nu tänkte jag visa lite hur denna rätt egentligen ointressanta födelsedag blev så fin.

Vaknade av att en liten 4-åring vänder, vrider, lägger fötter i mitt ansikte medan han själv sover som en stock. Jag sover räv, för det ska man göra på sin födelsedag.

Maken tassar ner, stora syskonen kommer in och försöker väcka lillebror. ”Kom, vi ska göra frukost åt mamma” väser de. När de tre går ut ur rummet säger äldste sonen ”Förlåt att vi väckte dig” för han genomskådade min rävsovning, ha ha!

Efter skrammel och klang i köket hörs det sång, steg i trappan och en glad familj kommer med min favoritfrukost på en bricka.

Grekisk yoghurt, frukt å bär, nötter och rinnande honung. Barnen ansvarade för uppläggning. Jag har närt en matstylist vid min barm…

Efter lämning fixade jag för den fotografering jag skulle fylla arbetsdagen med. Ett kul och gott samarbete. Och köpte mig en riktig födelsedagsbukett.

Sedan förlöpte en fotodag i allt för snabb takt hemma i köket. Det blev både gott och snygga bilder om jag får säga det själv. Ska bli kul att visa upp för er.

Hämtade barnen från skola och förskola för att förbereda för kvällen.

Matsalen fullkomligt badade i solljus. Måste fixa gardiner att kunna hänga upp sådana här dagar för det blir faktiskt för ljust.

Jag är så förtjust i Royal Copenhagens musselmalet, som ni vet, och köper allt jag finner på loppisar som kommer i min väg. Som denna assiett hittade jag nu i påskas i Skåne för 40 kr. Det är ett kap!

Jag hade lyxen att få bestämma meny. Hade tre önskningar: sparris, löjrom och sill.

Maken var mästerkock och dukade upp pizza bianco med löjrom, stekt sparris med prosciutto och sedan en härlig sillmiddag med 6 sorters sill och gubbröra. Ostar och knäcke så klart.

Min typ av lyxmiddag. Alltid rätt med sill!

Sedan var det presentöppning och barnen bjöd på så mycket gåtor, musik- och dansshower så det till slut snurrade i huvudet. Mycket tacksam över den här dagen med mina nära och kära. Jag är född 21:21 så just då lyckades vi fira lite extra.

Och det här med att åldras säger jag som Giorgo Moroder:

På med dansskorna, höj volymen och släpp loss oavsett kroppslig ålder. Nu kör vi!

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Tips på buffetmat till firande från er läsare

När man ber om tips på buffetmat här på bloggen får man svar! Tack snälla ni så här ett år senare, host host.

I morgon fyller jag år (hurra) och med det kommer alltid frågan: hur vill du bli firad? vad vill du äta? I år var jag snabb på att svara till skillnad från förra året. Då var jag gravt matdeprimerad. Och när jag säger matdeprimerad menar jag inte att jag inte ville äta eller var hungrig utan att jag inte var sugen på någonting. Fil med flingor dög till alla måltider.

Förra året ställde jag frågan till er läsare vad ni skulle rekommendera för mat till en födelsedag. Var öppen för alla smaker men det enda jag faktiskt hade nån önskan om var mat som passar buffet och gärna svenska smaker, vad det nu är…

Fick en massa bra tips och de tänker jag samla ihop här.

Tips på buffetmat till firande från er läsare

• Smörgåstårta

• Västerbottenpaj

• Vårbuffé: skinka som är griljerad med örter och vitlök, Janssons frestelse, köttbullar, prinskorv, gubbröra, knäckebröd, stark ost.

• Sparris och hyvlad parmesan

• Ärtsoppa och varm punsch, pannkakor med grädde och sylt

• Pitepalt med sidfläsk i mitten, smör, lingonsylt.

• Grillade olika korvar serverat med potatispuré, rökt sidfläsk och surkål

• Buffé med tillbehör till grillade hamburgare

• Löjrom på rårakor med syltad rödlök och smetana

• Smörbakad torsk med rödbetor, kapris, kanske hackat ägg, dill och smörslungad färskpotatis

• Snittar med skagenröra, gubbröra och löjrom med smetana

• Matjessill med brynt smör, dill serverat med färskpotatis

• Ostkaka med grädde och rårörda hallon

• Knäckig rabarberpaj (och jag måste säga att HÄR har jag det bästa receptet)

• Dricka vitt vin, bubbel och en liten jäkel till sillen!

Och vad blev det då för middag förra året?? Jo det blev en salig blandning av mycket skulle jag säga. Maken visade sin kärlek genom att duka upp en buffet av mina favoriter. Inte så att allt passade varann egentligen men ändå passade så att säga. Gott + gott = extra gott kan man säga.

tips på buffetmattips på buffetmat

Vattnas så i munnen! Och vad ska vi då äta i morgon på födelsedagen? Det får vi se snart…

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

5 tips för fräschare lunch i matlådan

Lunchtimma och din medhavda matlåda plockas fram. Igår var maten supergod, krispig och fräsch med nu är den inte lika lockande. Ni känner igen det va?

Här i senaste avsnittet av Larsson och Lyth listar jag och Anna María 5 tips för att din matlåda till lunch ska bli så smart, god och fräsch som möjligt.

Och du prenumerera väl på vår kanal? Hoppas det för det skulle göra oss så otroligt glada. Och dessutom så missar du inga avsnitt för det vill du verkligen inte göra – Så många filmer som nu ligger på planeringsbordet. Ska bli så kul att få dela med oss av till er. Prenumererar kan du göra HÄR. Helt gratis får du massa härlig inspiration av oss.

Så nu blir det gott uppvärmt ris med krispiga sallader varje dag, eller hur?!

SparaSpara

Staycation i Stockholm – utan barn

Helgen blev en minisemester med en staycation i Stockholm. För ibland är att komma bort från vardagen bara några tunnelbanestationer bort.

Jag och maken lämnade barnen hos farfar, tror nästan de såg fram emot helgen än mer, att få FF för ett tag. Sedan var det tunnelbana till city där hela Stockholms innevånare verkade ha bestämt sig att vara. Första lördagen med riktig värme och uteserveringarna var fullproppade.

Vi checkade in på Berns Hotell och klev in i det häftigaste hotellrummet jag varit i: klockrummet. Ett rum i etage med en liten sovhytt bakom den berömda Berns-klockan.

Vi skulle firat vår bröllopsdag i januari men fick spendera dag och kväll på akuten istället och då vi gifte oss på Berns för 8 år sedan blev detta en mycket bra kompensation med att komma tillbaka till ”brottsplatsen”.

Så klart var det lockande att ta sig ut till stans uteserveringar men när man har ett sådant fint rum är det bara att titta i minibaren, höja volymen och gör sig redo för middagen. Och så ovant att inte ha tre små troll med sig. Bara två vuxna.

Så redo som man kan bli.

Ner till Berns salonger men vi skulle inte dit utan till Bistron som ligger i Berzelii park.

Där uppe, bakom klockan, ligger vårt hem för 10 timmar.

Jag har alltid gillat denna böjda bistro. Miljön, maten, stämningen och inredningen är allt sådant jag gillar och inspireras av. Dagen efter vårt bröllop åt vi också middag här, då med vår lille 10 månaders. Lugnare måltid för oss nu kan jag säga.

Och detta älskar jag. Porslinet är från 40-talet, tror jag, och hade legat i Berns förråd och användes inte. När bistron byggdes plockades det fram igen och passar så väl in här.

Och det får mig att tänka på detta med unika porslin: görs det överhuvudtaget nu för tiden? Maken har ärvt porslin med målade initialer på valet är så fint och lever vidare i historien. Men vem gör sådant idag?

Efter en måltid som täckte in hela kostcirkeln, alla smaksinnen och fyllde alla hörn i magen gick vi ut i den lite kyligare kvällen.

Tog en liten vända på stan med besök på härliga vinbarer, bäst att passa på. Men som den rätt slitna småbarnsmorsan jag ändå är blev det inte direkt klackarna i taket. När en ostörd nattsömn känns härligare än glamour och flärd på fina gatan är det bara att inse fakta.

Maken upptäckte att det var ”skinny mirrors” på rummet då de runda fönstren, bakom mig här, var lite ovala i spegeln. Tyckte väl att jag var lite piggare här 😉

Nu skulle vi ner till frukostbufféen. Jag som är frukostmänniska hade sett fram emot detta enormt.

Älskar bufféer. Njuter så av att få välja på så mycket gott och ta sig tid att äta med en tidning.

Stora blommande körsbärskvistar påminde om Kungsträdgården ett stenkast bort så efter utcheckningen gick vi dit.

Så fantastiskt med denna allé av rosa blommor. Nu var det inte så många som var utslagna men gav en hint om vad som kommer ske inom några dagar. Då det blir som ett rosa tak här. Nån som kommer gå dit? Då ses vi!

Att ta en minisemester utan att lägga en krona på transport, utöver SL-kortet, måste bli en vana. Så härligt att komma bort, fast hemma.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Hur går det med att projekt ”stamma upp Dr Westerlund”?

Jag skrev för snart exakt ett år sedan att jag önskade stamma upp min Dr Westerlund. Jösses vad min lilla doktor har växt ser jag nu när jag kollar på det gamla inlägget. Det var i somras som den växte något helt kopiöst. Perfekt läge för att då verkligen testa att stamma upp den.

Så här såg den ut tidigare i våras när jag pratade om min växtgardin:

Som ett högt, lurvigt grönt monster.

Stänglarna har bara växt och växt. Utan att egentligen ha någon kunskap testar jag nu att blotta stammarna, som är väldans tunna egentligen.

Knipsar helt sonika av de understa bladen vid stamfästet.

Min lille assistent är ju för sjuttsingen lika lång som själva växten. Växtverk och växtvärk kanske?

Nu står den i fönstret och lapar av årets första varma strålar. Vågar inte riktigt knipsa något på höjden. Får se hur den växer nu i sommar med tanke på den explosion förra året.

Nån med gröna fingrar som kan ge goda råd?

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Om jag får önska mig en födelsedagspresent

Det var inte igår jag skrev en önskelista till min födelsedag men minns hur de gjordes förr. Då var det månader av finslipande på den där listan så att allt skulle med. I början var det klistrade urklipp från leksakskataloger och senare nerklottrade ord med tveksam stavning.

Som vuxen kanske det inte känns lika självklart att önska sig något då jag liksom kan ge mig det mesta själv. Men så finns det ju de där sakerna som ligger i en nivå högre, just på drömönskelistan. Här är det som jag drömmer om just nu.

Lampan In the tube av Lampe Gras.
Kuddfodral Nude från House doctor, Deva Velvet från Chhatwal, Herborhysteria från Christian Lacroix. (adlinks)
Armband Key Lock Bangle från Skultuna  (adlink)
Trench coaten framför alla från Burberry, Maxiklänning  från La Redoute (adlinks)
Blombordet framför alla från Svenskt tenn (bild från DETTA drömhem)
Mattan Shaggy Smoky Rose Rug från Layered

Maxiklänningar kommer jag gå klädd i hela sommaren tror jag. et är det plagget som passar min kropp bäst och med det det jag också mår bäst i. Klänning och ett par sandaler och så är jag klar så att säga. Och så om då det skulle skura så åker trenchen på, ha ha. Och den där trenchen… som jag drömt om i alla år.

Jag är inte så mycket för smycken. har inte ens hål i öronen. Armand och rejält stora halsband är min grej. Detta rena smycke från Skultuna har jag kikat på länge. Det där treklöverformade låset är  från från de klassiska mässingsljusstakarna. Snyggt.

Den rosa fluffiga mattan till mitt nya arbetsrum på vår övervåning skulle bli så snyggt med de blå väggarna.

Lampan In the tube har jag haft på min mentala önskelista ända sedan jag såg den på en möbelmässa för några år sedan. Den skulle passa i vår hall så bra.

Blombordet skulle göra mitt funkisvardagsrum komplett. Det vet jag. Åh… drömmen!

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Fredagsblommor i Snickeriet – som kanske kan bli dina?

Fredag och sommarvärme! Som vi längtat eller hur?!!

I morse hade jag en fotografering på Snickeriet, vårt frilanskontor, och till det behövde jag blommor som rekvisita. Så lämpligt då att det just var fredag så jag kunde få mig en fredagsbukett i samma veva när blommorna moderat klart. Lyx!

Så här glad var jag på min Instagram Stories. Ett fång magiskt vackra blommor.

Och så var det då bara att sätta fart och fixa buketten. Hur jag gör mina favoritbuketter kan du läsa HÄR. Så där härligt yviga och vilda.

Och så här blev den. Fotograferingen gick bra och jag fick med mig buketten hem i någorlunda gott skicka.

Och sen så var det ju det där med den kryptiska rubriken: vi har nu platser lediga på vårt frilanskontor. Både hel- och halvtid finns de3t plats för. Är du intresserad? Skicka då ett mejl till helena.lyth (at) gmail.com så berättar jag mer. Kanske vi blir kollegor?

Nu önskar jag di en riktigt fin fredag. Hoppas du kan njuta av sommarvärmen som vi fått.

SparaSpara

Trädgårdskalas! Massa tips för barnkalas i trädgården

För några veckor sedan frågade vi vår blivande 9-åring vad han ville ha för kalas. Två svar fick rätt omgående: ”jag vill bjuda alla och jag vill ha ett vanligt kalas”.

Vår son är den mest varma, omtänksamma och snälla som finns så just det där med alla ska med är superviktigt. Hela klassen och alla kompisar från gamla förskolan ger en grupp på 28 barn. Vi må bo i en villa men 28 barn är ju kanske att ta i – ett trädgårdskalas får det bli. Och om vädret inte är med oss löser vi det den dagen sa vi och låtsades som om det regnade, ha ha

När han sa vanligt kalas förstod jag honom så väl. Vi har haft Superhjältekalas, Star wars-kalas, Labyrint-kalas, bowlingkalas, cirkuskalas så nu går vi back to basic.

”Men vad tycker du är ett vanligt kalas?” frågade jag. ”Man äter något matigt , har lekar och tävlingar, äter något sött och sedan får alla godispåsar”. Frågor på det?

Började fundera på hur vi kunde göra ett roligt kalas som samtidigt inte var för jobbigt att fixa. Snabbt var det några saker som var givna. Satt ihop alla tipsen jag tagit med mig från helgens baluns.

Trädgårdskalas! Tips på barnkalas i trädgården

• Kläder efter väder
Om ett kalas ska kunna genomföras måste man be gästerna klä sig så de kan stå pall för väder och vind. Hade det spöregnat hade det så klart inte gått att vara ute men i övrigt ska det gå.

• Strössla ballonger över hela tomten
För att det ska kännas som ett födelsedagskalas och inte bara en skolträff, eller vad jag ska kalla det, är ballonger bästa, enklaste knepet. Knyt ihop 7-8 ballonger i grupp, gör flera stycken grupper och häng upp dessa klasar överallt.

• Markera var toaletten är
Vissa barn kan känna det lite obehagligt att vara på nytt ställe och inte veta var toaletten är. Berätta för alla i början eller gör markeringar dit.

• Skippa alla glas, tallrikar och bestick.
När man ska vara i trädgården och det inte finns en chans att kunna fixa sittplats åt alla är det stående måltider som gäller och det fina med det är mat att äta med händerna. Korv med bröd, drick direkt från flaska och burk samt kärleksmums i rutor. (Hade tänkt stora muffins men kärleksmums är alltid kärleksmums)

• Låt maten bli en happening
Att grilla korv och marshmallows eller dekorera muffins blir både mat och lek i ett. Se bara till att göra det i mindre grupper så inte alla barn ska grilla samtidigt.

• Ta in hjälpande vuxen
Att vara i en trädgård gör så klart att ytan bli större och översikten blir sämre. Två föräldrar har sina begränsningar så be om hjälp av någon släkting, vän eller granne.

• Skaffa något högljutt
Alla vet hur svårt det är att få allas uppmärksamhet när man har något att säga eller berätta. Inte blir det lättare utomhus eller med ystra barn som publik. En visselpipa, tuta eller gong gong är toppen att ta till för att samla alla och få uppmärksamheten.

• Soppåsar
Ställ ut påsar så barnen själva lätt kan slänga och sortera burkar/flaskor.

• Lekar och tävlingar i stationer
Nyttja trädgården till fulla och bygg upp stationer och tipsrunda över hela tomten. Beroende på barnens ålder kan de cirkulera själva eller få vägledning om vart de ska vidare. Och finns det saker redan hemma som studsmatta, frisbee, hängmatta, kubb eller liknande är det bara att ställa fram – barn fixar sådant där så bra själva.
Tips på lekar (beskrivningar längre ner): Minnesleken, bollkastning med poäng, gissa vikten, snuttleken, tipsrunda

• Prisutdelning
Fiskdamm eller skattjakt är de två mest vanliga sätten att dela ut de obligatoriska godispåsarna på barnkalas. Den sistnämnda funkar väldigt bra ute men nu hade vi haft en liten 5 kamp så godispåsarna fick bli vinsterna i en prisutdelning.

• Öppna paketen efter kalaset
Detta har helt och hållet med hur många barn som kommer på kalaset men är det så många barn hade bara en timma gått åt för att öppna paket och så kul är det inte för gästerna att sitta still och se på. Glöm inte att skriva ner vem som gett vad så det kan tackas för efteråt.

Lekar till ett trädgårdskalas

• Minnesleken
En av mina favoritlekar som barn var minneslekar. En variant, Kims lek, är att det ligger ett antal olika saker på ett bord som alla får titta på. Sedan får alla deltagaren/deltagarna blunda medan lekledaren plockar bort en sak. När ögonen öppnas ska då den sak som försvunnit listas ut. Den lek som passar bra för kalas är en variant på detta.
7-10 saker ska användas, som skedar, kritor, legobitar, morot mm men allt ska vara i dubbel uppsättning. Jag som lekledare står med mina 10 saker och deltagaren/deltagarna står med likadana 10 saker. Barnen får vända sig eller blunda medan jag lägger ut mina i rutor på rad som jag ritat på en kartong. Deltagaren/deltagarna får titta igen och kolla in hur alla saker ligger och jag räknar till 30, sedan täcker jag över mina 10 saker med en filt. Nu ska deltagaren/deltagarna minnas och lägga sina 10 saker i samma ordning. Kan fungera som enskild- eller gruppövning.

• Bollkastning
Laget ställer sig bakom ett kvastskaft eller en linje som ritas upp i gräset med vetemjöl. Antingen får alla i laget var sin tennisboll eller fördela dem i laget. Framför dem står saker de ska träffa och bollen ska landa i; hinkar, skottkärror, rockringar, korgar. Olika poäng för olika svårhetsgrad.

• Vad väger den?
Fyll en burk med pasta, stenkulor, bomullstussar eller vad som finns hemma och be laget gissa vad den väger. Lagen får poäng i en fallande skala efter så nära rätt svar de har. Alternativt kan det vara en utslagsfråga om några lag får samma resultat på övriga lekar.

• Snuttleken
Förbered en spellista med låtar som barnen gillar och spela upp endast introt på låtarna, en snutt. 1 poäng för låttitel, 1 poäng för artist. Beroende på ålder av barnen kan lekledaren behöva skriva ner svaren.

• Tipsrunda
Hänga upp frågor med 1X2 runt om i trädgården är alltid poppis. Variation på både ämnen och svårighetsgrad håller barnen igång hela rundan.

Ja, nu är det ett halvår till nästa barnakalas när dottern fyller 8 och lillkillen blir 5 två dagar senare. Laddar redan och dottern sa för ett tag sedan att hon ville ha sjukhuskalas. Vad är det?? Behöver 6 månader på mig för att funka på det, ha ha!

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

På begäran: Frukosttårta – den ultimata smörgåstårtan till födelsedagsfrukosten

Frukosttårta – en smörgåstårta till frukost? Självklart. Det har blivit en tradition i vår familj att göra en rejäl smörgåstårta till födelsedagsfrukostarna och så klart då så sent som bara för några dagar sen när sonen fyllde 9. Tog en snabb bild då till mitt Instagram och frågor på vad jag hade gjort för smaskig födelsedagstårta till frukosten lät inte vänta på sig. Så klart ska jag skriva om vår frukosttårta.

Letade i mitt arkiv och ja jösses vad vi har ätit denna frukosttårta, ha ha!

frukosttårta

Kanske att jag ska börja kalla den för en frukosttårta? Jo, det blir bra!

(ja, här var det sonen som ville ha potatis med kaviar till frukost på sin dag, om ni undrar vad potatisen här där att göra…)

Frukosttårta – den perfekta smörgåstårtan till födelesdagsfrukosten

Ingredienser
1 frp Stor Hönökaka eller Polarkaka – modellen som är halvmåneformade
Smörgåsmargarin/-smör
Ost
Skinka
Mjukost (ev smaksatt som skink- räk- eller renköttsost)
Gurka
Bladsallad
Paprika
Tomat

Gör så här: Lägg två halvmånar av Polarkakan på en stor bricka eller fat så det blir en hel cirkel. Bred på smörgåsmargarin och täck hela utan av valfritt pålägg tex skinka. Fördela salladsblad över hela ytan och låt gärna lite sallad sticka ut (ser så vackert ut).

Lägg på ett lager bröd till och bred nu med mjukost (med eller utan smak) och ett lager pålägg, tex ostskivor. Även ett lager tunt skivade grönsaker som gurka och paprika.

Lägg på sista lägre av polarkaka och bred på mjukost. Sen är det egentligen bara att gå loss med sallad, tomat, paprika, gurka eller det man gillar och dekorera fint.

Som här blev paprikan en sexa till det 6-åriga födelsedagsbarnet.

Och allt på tub är perfekt att spritsa med; mjukost och kaviar.

Och flaggor, ljus och tomtebloss sätter fart på vilken morgon som helst!

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Inspirerande bloggmiddag med mat på höjden

Förra veckan var det pressvecka med många visningar precis över hela staden kändes det som. Alltid inspirerande att ta del av och också viktigt att se trender att analysera.

En av de härligaste eventen jag var bjuden till var bloggmiddagen hos Ek PR. Under en kväll presenterades nyheter från byråns kunder.

Allt väldigt vackert inramat med vårig dukning och ljuvlig mat.

Och vilken namnlapp sedan! Skrivet av fantastiska Ylva Skarp. Observera de ätliga blommorna i vattenglaset. Detta lär vi se mer av i sommar, eller hur?!

Min bordskompis på Snickeriet Maria/Husligheter.se fick jag även sitta med här. Och äntligen fick jag träffa Elin Lannsjö i verkliga livet. Får så blir det; man är kollegor och ”pratar” i sociala medier men har aldrig träffats på riktigt. Och även Catharina/AnnaCate som satt några bord bort. Vi i Nordinary (jag, Maria och Monica) blev sugna på att åka till västkusten för att hänga lite mer med dessa västkustska Northern Sisters.

Servera mat på höjden!

Nu vet jag vad jag har saknat i mitt liv: En platå för mat, ja all mat och inte bara skaldjur. Detta blir sommarens grej i det Lythska hemmet kan jag säga! Alla delar och ställningen snurras så alla kan nå. Toppen!

Detta magiska mästerverk kom från Pom och Flora. Helt vegetariskt och Hjelt underbart.

Ek PR drivs av Madelaine Ek. Alltid lika härligt att få hänga med henne!

Och alltid lika trevligt att träffa Daniella Witte och Sofia/Mokkasin.

Bredvid mig på andra sidan satt Marita Lindholm från Lindform. De som gör de vackra skandinaviska vaserna du säkert sett lite här och var.

Kvällens moderator var Andrea Brodin som intervjuade bland annat Kerbers grundare Marielle Kerber.

Att gå runt i detta showroom är så inspirerande. Fint stylat av Jan Rundgren.

Härligt inbjudande schäslong från Sofa Company och min drömlampa från Louise Roe. Älskat den jag såg den första gången. Skulle passa så bra in i mitt funkishus, eller hur. Kanske i grön marmor och riktigt mörk skärm… Fyller snart år, host, host…

Den goda kvällen avslutades på topp med superspännande glassar från Nordic Fauna. Vad sägs om Blåbär & Dragon, Rabarber & Gin och Ängsyra & Kärnmjölk. Häftiga smaker!

Tack Ek PR och hela gänget för en supertrevlig kväll!

 

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara